AC Decor+ is reeds meer dan 35 jaar een gerenommeerde handelspartner voor het realiseren van uw meubelprojecten (stoelen, zetels, tafels en burelen) waarbij wij, tot genoegen van onze klanten uitsluitend werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

 

Eén van onze hofleveranciers is de toonaangevende ontwerper/producent Kusch+Co uit het Duitse Hallenberg die wij als “oudste dealer van België” al meer dan 35 jaar met succes vertegenwoordigen.
De site van Kusch+Co bevindt zich middenin een beschermd natuurgebied in hartje Sauerland op een slechts een boogscheut van het befaamde skigebied “Winterberg”.

 

Hier worden, mits hypermoderne productieprocessen, stoelen, zetels en tafels gemaakt door echte authentieke Kusch+Co vakmannen, die hun vak met liefde beheersen!
Kusch+Co produceert houten en stalen projectmeubilair van “boomstam” en “staalbuis” tot afgewerkt product en dit volledig in eigen beheer.

 

Bij Kusch+Co doet ze alles “in-house”, zelfs het verchromen!
Deze samenwerking met Kusch+Co is voor AC Decor+ belangrijk om onze uitstekende positie op de projectmarkt nog te versterken en verder uit te breiden.
De Kusch+Co collectie projectmeubelen zijn doordacht en bezonnen, met oog voor detail, gekenmerkt door een uitmuntende vormgeving, uitstekende ergonomie en functionaliteit, hoge gebruikswaarde en een ongeëvenaard vakmanschap.
AC Decor+ selecteerde -na rijp beraad- Kusch+Co omwille van hun uitmuntende selectie projectmeubilair, professionele projectbegeleiding, kwaliteitsbewaking, plan van aanpak en de unieke aftersales service!

 

Samen met AC Decor+ vormt Kusch+Co een uniek en erg hecht team!

 

Geen moeite is ons teveel!

Bekijk ook onze Portfolio.