Het AC Decor+ team
staat U bij met bijzonder
professioneel advies
en een unieke after-sales-service

AC Decor+ is bijna 40 jaar een gerenommeerde expert in projectmeubilair en vertegenwoordigt een 25-tal premiummerken waarbij wij -tot genoegen van onze klanten- uitsluitend werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers voor het produceren van onze stoelen, zetels, softseating, tafels, kasten, burelen en nog veel meer.

 

Onze collectie projectmeubelen zijn doordacht en bezonnen geselecteerd, met oog voor detail, gekenmerkt door een uitmuntende vormgeving, uitstekende ergonomie en functionaliteit, hoge gebruikswaarde en een ongeëvenaard vakmanschap.

 

Onze voornaamste doelgroepen zijn psychiatrische- ziekenhuizen, woonzorgcentra, scholen, penitentiaire instellingen, federale overheidsdiensten en openbare besturen, aankoopverenigingen en kantoorgebouwen.

 

Het AC Decor+ team staat u bij -vanaf het allereerste contact tot en met de levering en inhuizing- met professioneel advies en duidelijke offertes waarbij u zorgeloos kan genieten van onze jarenlange ervaring en een unieke after-sales-services.

 

Op éénvoudige aanvraag geven wij u graag enkele referenties zodat u onze unieke reputatie kan verifiëren bij onze klanten.
Verder wensen wij U alvast te bedanken voor het vertrouwen in AC Decor+.

 

Geen moeite is ons teveel!

 

Met vriendelijke groet,

Sinnesael Kristof
+32 496 43 43 43
kristof@acdecor.be

Zaakvoerder AC Decor+ bvba